Espanja.Com mediamyynti Revalue Medialle

Revalue Media ja Espanja Media S.L. ovat sopineet yhteistyöstä koskien Espanja.Com mediamyyntiä ja mainosratkaisujen kehittämistä. Sopimuksen myötä Revalue Media edustaa Espanja.Comia yksinoikeudella Suomessa.

Suomalaisten matka Espanjaan alkaa lähes aina Espanja.Comista. Espanja.Comista löytyy kaikki tarvittava tieto ja palvelut Espanjaan tulevalle suomalaiselle: Olipa kyse sitten Espanjaan matkustamisesta, Espanjassa asumisesta, elämisestä, matkailusta tai mistä tahansa palvelutarpeesta ennen lähtöä tai kohteessa, Espanja.Com on tietolähde numero yksi.

Espanja on suomalaisten suosituin matkakohde ja Espanja.Com todellinen täsmämedia, joka tavoittaa Espanjasta haaveilevat, sinne matkustavat ja matkustamista suunnittelevat suomalaiset. Espanja.Com tavoittaa keskimäärin 30 000 eri kävijää kuukaudessa. Vuoden aikana palvelussa vierailee yli 300 000 Espanjasta kiinnostunutta suomalaista. Sivuston lisäksi Espanja.Com julkaisee aktiivisesti sisältöä myös Facebookissa, jossa sillä on yli 63 000 seuraajaa.

Espanja.Comissa on mahdollista tehdä perinteistä display-mainontaa, sisällöllistä yhteistyötä, Facebook-nostoja/aktivointeja tai rakentaa räätälöity kokonaisuus näistä kaikista. Ohjelmallinen ostaminen onnistuu joko osana Revalue Median verkostoa tai suorilla diileillä.

Lisätietoja antaa Miikka Meriheinä, miikka(a)remedia.fi, puh. +358 40 160 4432

Samankaltaiset artikkelit