Revalue Network

MEDIAT

Revalue Network kattaa yli 20 laadukasta sivustoa.

VAIN LAADUKKAITA MAINOSPAIKKOJA

Revalue Networkin kaikki mainospaikat ovat valmiiksi optimoituja, verkostoon kuuluu vain sivustojen parhaat mainospaikat. Niiden näkyvyyttä optimoidaan aktiivisesti sivusto- ja mainospaikkatasolla. Laadun mittarina käytetään mainospaikkojen viewabilityä, eli sitä kuinka usealle sivuston kävijöistä mainos todistetusti näkyy. Koko verkoston keskiarvoinen viewability on lähes 80 %.

KUINKA VERKOSTOA VOI OSTAA?

Ostaminen tapahtuu ohjelmallisesti mainostajan tai mainontaa hoitavan kumppanin ostojärjestelmän (DSP) kautta sovitulla kiinteällä CPM (hinta per tuhat näyttöä) hinnalla. Kun sovitut diilit (Direct deal) on avattu ostojärjestelmään, niin ostaja voi itse päättää milloin ja kuinka paljon mainontaa haluaa ostaa ilman rajoitteita tai velvoitteita. Ostaminen onnistuu kaikilla yleisimmillä DSP (demand side platform) -ostoalustoilla.

Diilit luodaan aina asiakastarpeiden mukaan. Yhteen diiliin voidaan yhdistää useita mainosformaatteja, joka helpottaa ostajan työtä. Teemme myös formaattikohtaisia ja sivustokohtaisia diilejä, jotka taas mahdollistavat ostajalle inventaarion syvemmän optioinnin. 

Jos ohjelmallinen mainonnan ostaminen ei ole entuudestaan tuttua, ota rohkeasti meihin yhteyttä. Autamme mielellämme löytämään sopivat työkalut ja tarvittaessa myös ohjelmallista ostamista tarjoavat yhteistyökumppanit.

KOHDENNETTAVUUS

Mainonnan voi kohdentaa erilaisille kohderyhmille ilman omaa dataa ja työkaluja. Kohdennus tehdään hyödyntämällä Relevant Audience -kohderyhmädataa. Relevant Audience on suurin suomalainen riippumaton datatoimija mainonnan alalla. Se on täysin läpinäkyvä, julkaisija- ja teknologianeutraali toimija.

Kävijätietoa kerätään yli 100 suomalaiselta sivustolta luvallisesti. Mukana on laaja kirjo erityyppisiä sivustoja, mikä mahdollistaa laadukkaat mallinnukset erilaisten mainostajien tarpeisiin:

  • Intressi
  • Ostoaie
  • Autoilu
  • Mallinnetut segmentit
  • Demografiat
  • B2B-päättäjät
 

BRÄNDITURVALLISUUS

LAADUKAS KOTIMAINEN MAINOSYMPÄRISTÖ, JOSSA BRÄNDISI ON TURVALLISTA OLLA ESILLÄ

HELPPOUS

OSTETTAVISSA KAIKILTA OSTOALUSTOILTA RÄÄTÄLÖITYYN HINTAAN.

DATA

KOHDENNETUT MAINOSNÄYTÖT MINIMOI HUKKANÄYTÖT