Revalue Network

VAIN LAADUKKAITA MAINOSPAIKKOJA

Revalue Networkin kaikki mainospaikat ovat valmiiksi optimoituja, verkostoon kuuluu vain sivustojen parhaat mainospaikat. Niiden näkyvyyttä optimoidaan aktiivisesti sivusto- ja mainospaikkatasolla. Laadun mittarina käytetään mainospaikkojen viewabilityä, eli sitä kuinka usealle sivuston kävijöistä mainos todistetusti näkyy. Koko verkoston keskiarvoinen viewability on lähes 80 %.

KUINKA VERKOSTOA VOI OSTAA?

Ostaminen tapahtuu ohjelmallisesti mainostajan tai mainontaa hoitavan kumppanin ostojärjestelmän (DSP) kautta sovitulla kiinteällä CPM (hinta per tuhat näyttöä) hinnalla. Kun sovitut diilit (Direct deal) on avattu ostojärjestelmään, niin ostaja voi itse päättää milloin ja kuinka paljon mainontaa haluaa ostaa ilman rajoitteita tai velvoitteita. Ostaminen onnistuu kaikilla yleisimmillä DSP (demand side platform) -ostoalustoilla.

Diilit luodaan aina asiakastarpeiden mukaan. Yhteen diiliin voidaan yhdistää useita mainosformaatteja, joka helpottaa ostajan työtä. Teemme myös formaattikohtaisia ja sivustokohtaisia diilejä, jotka taas mahdollistavat ostajalle inventaarion syvemmän optioinnin. 

Jos ohjelmallinen mainonnan ostaminen ei ole entuudestaan tuttua, ota rohkeasti meihin yhteyttä. Autamme mielellämme löytämään sopivat työkalut ja tarvittaessa myös ohjelmallista ostamista tarjoavat yhteistyökumppanit.

ADNAMI FORMAATIT OHJELMALLISESTI

Verkostomme usealle sivulla on mahdollista hyödyntää Adnami formaatteja ohejelmallisesti. 

Adnamin käyttö mahdollistaa standardeja mainosmuotoja näyttävämpiä ratkaisuja ja niiden huomioarvon mittaamisen. Formaatit saavuttavat 10x paremman huomion kuin perinteiset display-formaatit. Adnamin standardoditujen high impact -formaattien ostaminen onnistuu ohjelmallisesti yhtä helposti ja nopeasti kuin normaalin display-mainonnan.  Medioissa sertifioidut Adnmia formaatit ovat skaalattavia ja tukevat niin video, html5 kuin kuvatiedostoja. Vain luovuus on rajana. 

Verkostomme avulla saavutat yhdellä kampanjalla usean laadukkaan median kävijät vaikuttavalla tavalla. Kysy meiltä lisää, jos haluat tehdä näyttävää brändimainontaa ohjelmallisesti laadukkaassa mediaympäristössä ohjelmallisesti.

Lisätietoja löydät Adnamin sivustolta www.adnami.io/

BRÄNDITURVALLISUUS

LAADUKAS KOTIMAINEN MAINOSYMPÄRISTÖ, JOSSA BRÄNDISI ON TURVALLISTA OLLA ESILLÄ

HELPPOUS

OSTETTAVISSA KAIKILTA OSTOALUSTOILTA RÄÄTÄLÖITYYN HINTAAN.

DATA

KOHDENNETUT MAINOSNÄYTÖT MINIMOI HUKKANÄYTÖT