Adcoin mainosratkaisu Venelehti.fi ja Kipparilehti.fi sivustoilla

Otavamedia laajentaa Adcoin mainosratkaisun käyttöä. Venelehti.fi ja Kipparilehti.fi sivustoilla on mainostajien nyt mahdollista tavoittaa todistetusti vaikuttavalla tavalla erittäin ostovoimaista yleisöä.  

Ero muihin Adcoin mainosratkaisua käyttäviin sivustoihin on iso mainosmuoto ja mainospaikan sijainti. Venelehdessä Mainosmuoto on 980x400px. Mainospaikassa voi käyttää Adcoinin tapaan videota, kuvaa tai kustomoitua HTML toteutusta.

 Katso esimerkkivideo mainosratkaisusta tästä

Toteutus esimerkki:

Kävijälle näytetään alla näkyvä kehoite heti sivustolle saavuttaessa. Klikkaamalla kehotetta, Kävijälle näytetään tehtävämainos.

Tehtävämainos koostuu 980x400px kokoisesta mainoksesta ja kysymyksestä. Kysymysvaihtoehdot ovat monivalinta tai vapaasti kirjoitettu teksti. Molemmissa tapauksissa voi mainoksessa vaatia täysin oikeaa vastausta tai hyväksyä vastaukseksi tietyt tai kaikki vaihtoehdot. Vapaasti kirjoitetussa vastauksessa voi vaatia joko täysin oikein kirjoitettua vastausta tai hyväksyä kaikki vastaukset. Esimerkiksi, jos haluaa kerätä kävijöiden mielipiteitä tai kommentteja mainostettavasta tuotteesta.

Kävijän vastattua mainoksessa esitettyyn kysymykseen mainostajan haluamalla tavalla, aukeaa vielä taktinen jälkimainos. Jälkimainos koostuu mainoksesta ja lyhyestä tekstistä sen alla. Mainosta tai tekstiä klikkaamalla kävijä ohjataan mainostajan sivulle. Jälkimainoksen alta löytyvästä painikkeesta kuluttaja pääsee käsiksi koko sivuston sisältöön.

Adcoin mainonnan tapaaan mainostaja maksaa kontakteista CPE hinnan vain silloin, kun kuluttaja on vastannut kysymykseen mainostajan haluamalla tavalla. Näin varmistetaan, että kuluttaja on varmasti nähnyt ja ymmärtänyt mainoksen viestin.

Ota rohkeasti yhteyttä meihin ja kysy lisää. Suunnittelemme ja toteutamme Adcoin kampanjoita avaimet käteen periaatteella.

Samankaltaiset artikkelit